Fusta slăbire,

fusta slăbire

fusta slăbire

Elastic de închidere. Material - Sexy stil breton dans fusta, profesionist de dans fusta. Construit-în pantaloni Scurți - Latin, salsa rochii dans pantaloni scurți, fusta.

fusta slăbire

Vin cu aceeasi pantaloni scurți de culoare, ușor să se mute și nu trebuie să vă faceți griji despre franjuri de zbor. Vă rugăm să arată și bucurați-vă de dans.

Caracteristică - 3 niveluri de asimetrie franjuri fusta slăbire dans fusta și pantaloni scurți confortabil, fusta mini sexy stil cu franjuri, arată fermecător linii picior. Elastic talie mare design nu are nici un sentiment de reținere atunci când poartă.

fusta slăbire

De înaltă densitate ciucuri adăuga o frumusete la dans. Perfect pentru concurență profesională, performanță, practică și spectacol de teatru.

fusta slăbire

Transport - cel mai Rapid de livrare pentru Îndeplinirea de către ; zile pentru livrare comerciant, vă Rugăm să acorde o atenție la căile de transport maritim, atunci când vă cumpărați-l. Construit-în pantaloni scurți, nu aveți nevoie să vă faceți griji despre franjuri zboară slabit varza dans rezultat în dezvăluirea de oriunde.

Vă rugăm să alegeți dimensiunea se potrivesc în funcție de efectiv.

În stoc.

Informațiiimportante