Diete barf, Care este dieta barf pentru câini? sfaturi și meniu exemplu

diete barf

Dieta BARF are atât susținători, cât și adversari.

Dieta BARF | Informații Rase Câini

Este o dietă bazată pe o cantitate mare de carne proaspătă. Aceasta necesită ca proprietarii de pisici să estimeze cu atenție necesitatea Dieta BARF — trebuie hrănite pisicile cu carne crudă?

  • Alimentatia tip BARF (Biologically Appropriate Raw Food) la caini - Synevovet
  • Trucuri ca sa slabesti
  • Cum pierzi grasimea armei
  • Cum să-și piardă omul gras

Aceasta necesită ca proprietarii de pisici să estimeze cu atenție necesitatea zilnică pentru anumiți nutrienți. Dieta BARF devine din ce în ce mai populară.

  • One moment, please
  • Diete eficiente si rapide
  • Amestec plante pentru slabit
  • Ceai slabire rapida

Prototipul unui astfel de mod de hrănire a pisicilor a fost dieta pentru câini. Decizia de introducere a acestuia ar trebui să fie precedată de o consultare cu un nutriționist pentru animale, iar la medicul veterinar ar trebui efectuate teste de bază ale sănătății pisicii - morfologie, biochimie, ionogramă a sângelui și inclusiv o ecografie a cavității abdominale.

ardeți burta și grăsimea coapsei ce se intampla cand slabesti brusc

Specialistul va stabili cerințele alimentare în baza unei evaluări atente a stării animalului. Dieta BARF — ce înseamnă? Pisicile sunt din natură carnivore, astfel încât dieta lor ar diete barf să fie cât mai apropiată de cea a felinelor în condițiile naturale.

Promotorii BARF susțin că pisica domestică nu diferă, în ceea ce privește metabolismul, de omologii sălbatici care-și mănâncă în întregime victimele vânate. Ei subliniază faptul că sistemul digestiv al pisicilor nu este diete barf la digestia glucidelor complexe, care se regăsesc în cantitate mare în hrana gata preparată.

5 rețete BARF pentru pisici - ingrediente, preparare și multe altele

Administrarea acesteia poate duce la probleme de sănătate. Prin urmare, meniul dietei BARF se bazează pe carne care nu este supusă niciunui tratament termic. Ian Billinghurst - un medic veterinar australian este considerat a fi creatorul dietei. Susținătorii BARF cred că echilibrul ideal al acestor substanțe nutritive se regăsește într-un șoarece de mărime medie.

Exemplu de hrănire pentru câini

Cu toate acestea, meniul ar trebui să fie adaptat nevoilor animalului. Proprietarul trebuie să calculeze necesarul de nutrienți ai animalului de companie pentru o dietă corespunzătoare.

fat boy vrea să piardă o greutate pastile de slabit eficiente chisinau

Ar trebui luați în considerare factori precum: vârsta, greutatea, sexul, rasa, starea de sănătate, activitatea, bolile. Poate fi util așa-numitul calculator BARF.

Cu toate acestea, cel mai bine este să discutați despre implementarea acestei diete cu un specialist calificat, cum ar fi un nutriționist pentru animale sau un medic veterinar.

slabire tina dabi dieta de slabit din 3 in 3 ore

Dieta BARF — ce carne va fi cea mai bună pentru pisici? Unii proprietari de pisici se tem de dieta BARF din cauza posibililor paraziți sau bacterii din carnea crudă. Prin urmare, atunci când decizi asupra acestei metode de nutriție, trebuie să furnizezi pisicii numai carne din surse verificate, proaspătă și aprobată pentru consumul uman.

Discuţie Critica hranei pentru animale Există multe discuții cu privire la efectele asupra hranei industriale asupra sănătății și mulți proprietari de animale hrănite crude raportează că au observat o îmbunătățire generală a sănătății lor după trecerea la dieta BARF. Deoarece furajele industriale sunt considerate furajele primare sau exclusive ale unui animal de companie, producătorii își îmbogățesc produsele prin adăugarea de vitamine și minerale. Având în vedere că căldura utilizată în procesul de producție diete barf hranei pentru animale reduce nivelul și disponibilitatea nutrienților [1]criticii pun întrebări cu privire la adevărata contribuție nutrițională a furajelor industriale. Criticii susțin, de asemenea, că hrana industrială poate să nu aibă nutrienți încă de descoperit sau înțeles. Există o mulțime de scepticism cu privire la eficacitatea suplimentelor în comparație cu absorbția naturală a nutrienților naturali.

Pe lângă carne, meniul ar trebui să includă și măruntaie, cum ar fi: inimi, plămâni, ficat, stomac, rinichi și cerebel aprox. În plus, mai e nevoie de grăsime și o sursă de calciu și fosfor, care pot fi completate diete barf coji de ouă de găină măcinate sau alte ouă.

Dieta BARF

Pisicilor li se poate peștele crud fără tiaminazăouăle de prepeliță și de găină, precum și alge, ulei de pește, drojdie de bere, taurină. Nu conține în schimb produse foarte prelucrate, conservanți artificiali și coloranți.

Dudas frecuentes en la transición a dieta barf en gatos

Ce beneficii ale dietei BARF indică susținătorii săi? Potrivit susținătorilor dietei BARF, consumul de carne crudă are multe beneficii pentru sănătate, însă ei totodată subliniază că poate fi dăunătoare dacă este utilizată în mod necorespunzător.

alimente care scad grasimea de pe burta slabire tfx

Calmează alergiile și inflamațiile. Îmbunătățește bunăstarea generală și aspectul blănii.

Dieta BARF - Сайт bearcoat-sharpei!

Adaugă energie. Combate năpârlirea excesivă și tartrul. Contribuie la tratamentul diabetului și al tulburărilor urinare. Crește imunitatea pisicii și ajută la menținerea siluetei zvelte.

Cu toate acestea, dozele calculate rău și alese incorect vor înrăutăți rapid sănătatea pisicii tale, afectând negativ toate analizele ei de sânge.

Please wait while your request is being verified...

Trebuie reamintit faptul că dieta BARF este adaptată și creată pentru fiecare pisică individual, ținând cont de ex. Nu poate poate fi administrată unei pisici dieta concepută pentru altă pisică.

pot sa slabesc cu t25 dieta fix la fix pe zile

Dieta BARF constă în suplimentarea atentă a amestecurilor. Administrarea doar a cărnii sau, mai rău, doar a oaselor nu este o dietă BARF și contribuie la multe boli periculoase ale pisicilor.

Dieta BARF — cum o introducem la pisică? Proprietarii de pisici care aleg dieta BARF ar trebui diete barf o introducă treptat. Animalul care trece brusc la o altă dietă poate dezvolta un disconfort gastrointestinal temporar.

culori de slabire slabire s4l

Poți să începi prin amestecarea hranei bogate în carne, fără cereale cu hrana utilizată până acum, amintindu-ți să mărești treptat doza sa. Atunci când, cu timpul, hrana uscată este exclusă de tot, se introduc mese cu hrană umedă și începi să adaugi carnea. Cantitatea de carne crește treptat. Următorul pas este introducerea cărnii crude și înlocuirea tuturor meselor cu ea.

Dacă citești acest articol ar trebui să știi deja ce înseamnă BARF dacă termenul nu îți este familiar, citește aici. Urmează acum un articol destul de lung, dar am încercat să lămurim cât mai multe aspecte din temuta trecere la BARF.

Informațiiimportante