Dieta varza

Dieta cu supă de varză. Slăbeşti 7 kg în 7 zile

Contestatată de mulți și lăudată de și mai mulți, consumul de supă de varză chair are efecte, fiind extrem de eficientă.

dieta varza dieta cu suc de telina si lamaie

Inițial, această dietă era recomandată de medici pacienților obezi care alegeau această variant în loc sî recurgă la o intervenție chirurgicală dificilă.

Rezultatele au fost extrem de încurajatoare, persoanele care au ținut această dietă spunând că au slbăti aproximativ un kilogram la zi, fie că au ținut o săptămână, fie 10 zile această cură.

dieta varza clinica slabire abdomen

Totuși, nutriționiștii recomandă ca această cură de slăbire să nu fie ținută frecvent, din cauza multiplelor lipsuri nutriționale pe care le produce în organismul celui care ține dieta cu varză.

Chair dacă varza crudă trebuie consumată în salate, nu ai motive să te plictisești deoarcee ea poate fi combinată în multe moduri.

Dieta cu Supa de Varză - Cât de repede poți slăbi?! Vezi AICI planul dietei!

Cea mai cunoscută salată de varză este cea din varză albă. Aceasta este dată prin răzătoare și se consumă alături de morcovi, puțin ulei de dieta varza și zeamă de lămâie.

dieta varza corp de slăbire en espanol

Pentru a avea și un gust bun poți pune puțină sare și piper. Dieta cu varză poate fi ținută între 5 și 13 zile, după care se recomandă un regim dieta varza sănătos, pentru a nu apăprea efectul de yoyo, dacă revii la un stil de viață nesănătos.

dieta varza ce alimente trebuie evitate pentru a slabi

Cei mai mulți caree aleg să țină această dietă cu varză optează pentru o săptămână. Dieta varza cu varză: Ce conține meniul timp de o săptămână Cei care vor să țină dieta cu salată de varză pot opta pentru următorul regim săptămânal: Ziua 1 Mic dejun: un bol mic cu salată de varză Prânz: pește la grătar și o salată de varză Cină: orez brun la cuptor cu legume și o salată de varză Ziua 2 Mic dejun: un ou fiert, o felie de pâine integrală și o salată de varză Prânz: pui la grătar și o salată de varză Cină: 2 cartofi copți și o salată de varză Ziua 3 Mic dejun: brânză slabă, o felie de pâine integrală și o salată de varză Prânz: orez cu carne de curcan la grătar și o salată de varză Cină: vinete la grătar și o salată plante medicinale pt slabit varză.

DIETA CU SUPA DE VARZA

Informațiiimportante