Dieta trio, Descopera manualul tau pentru sanatate de la A la Z!​

Trio Pack: Salam Sinaia /Chorizo/ Potcoava g - Auchan online

The Best of TRIO LOS PANCHOS

Cum a slăbit Teo Trandafir peste 60 de kilograme Google Plus Dacă vrei să slăbești într-un timp afi slabire scurt și cât mai mult, există o dietă care promite că te scapă de până la 9 kg.

Însă pentru că este foarte strictă, este important trio care trăiește cu slăbire consulți medicul înainte de a o încerca.

dieta trio fiara corpului arde grasime

Această dietă durează 13 zile și, deși este dificil de urmat, este eficientă. La sfârșitul dietei se poate reveni la alimentația normală, fără să mai ai grija kilogramelor în plus cel puțin doi ani.

dieta trio slabeste cu orez fiert

Dacă respecți dieta pas cu pas, poți dieta trio pierzi toată grăsimea acumulată în țesuturi. Acest regim alimentar trebuie urmat exact 13 zile.

Ce reguli trebuie să urmezi Orice produs consumat pe lângă alimentele permise în dietă o bomboană, o gumă de mestecat, un biscuite, un pahar de bere sau de vin impune oprirea imediată a dietei.

dieta trio regim de slabire disociat pe zile

Poți reîncepe dieta din nou numai după șase luni. În cazul în care nu poți să ții acest regim alimentar mai mult de 6 zile, reîncepe-o după trei luni. Ai grijă ca salata să fie mereu proaspătă.

dieta trio ce pot manca sa slabesc

Codul poate fi înlocuit cu păstrăv sau calcan. Cafeaua nu poate fi înlocuită cu ceai sau invers.

Informațiiimportante