Afi slabire

afi slabire

A safer way to treat AFib

Comunica cu noi pe WhatSapp! Cu siguranta exista numeroase metode de slabit pe care le-ai incercat pana acum, dar care nu au dat rezultate sau ai obtinut rezultate pe termen scurt, dificil de mentinut in timp.

afi slabire

Tratamentul este non-invaziv si inlatura afi slabire depunerile de grasime inestetice de pe corp prin inghetarea celulelor grase la -8 grade Celsius. Principalul avantaj al tratamentului este ca rezolva problema grasimii localizate fara efecte secundre si fara timp de recuperare dupa efectuarea procedurii.

Atelierul de Slăbit inaugurează al treilea centru în AFI Cotroceni 3 December, by Liliana Kipper Afi slabire de Slăbit, centrul de remodelare corporală, estetică facială și epilare definitivă, a inaugurat a treia locație deschisă în București, în decurs de trei ani. Într-o atmosferă festivă, cu multă bună dispoziție, alături de jurnaliști, persoane cunoscute din lumea mondenă, clienți și prieteni dragi, Atelierul de Slăbit și-a deschis porțile pentru toți cei care au dorit să testeze proceduri de ultimă generație și să cunoască echipa de profesioniști care șlefuiește cu succes siluetele. Terapeuții centrului au oferit informații participanților și au discutat despre beneficiile și rezultatele extraordinare care pot fi obținute în urma procedurilor efectuate în cadrul Atelierului de Slăbit, cu echipamentele care au incorporate tehnologii de ultimă generație. Atelierul de Slăbit a păstrat un traseu ascendent, evoluând permanent din anulcând a deschis primul centru în București, în zona Tineretului.

CoolTech este singurul aparat care raceste zona vizata pana la -8 grade Celsius in mai putin de 5 minute, reducand considerabil disconfortul resimtit. Alege ce ti se potriveste: Cu voucherul IzzyReduceri.

Într-o atmosferă festivă, cu multă bună dispoziție, alături de jurnaliști, persoane cunoscute din lumea mondenă, clienți și prieteni dragi, Atelierul de Slăbit afi slabire deschis porțile pentru toți cei care au dorit să testeze proceduri de ultimă generație și să cunoască echipa de profesioniști care șlefuiește cu succes siluetele.

Tratamentul de remodelare corporala efectuat prin criolipoliza cu aparatul CoolTech reduce semnificativ si eficient tesutul adipos localizat prin intermediul unui sistem de racire controlat care este incorporat intr-un dispozitiv cu vacuum. Aparatul de slabire este conceput in asa fel incat sa distruga afi slabire celulele grase, protejand tegumentul, fibrele de colagen şi restul tesuturilor din jur.

Atelierul de SLABIT

Principiul de actiune al aparatului se bazeaza pe o racire controlata, pana la -8°C, ce distruge adipocitele, permitand astfel sa-ti remodelezi corpul asa cum iti doresti. Cum functioneaza aparatul Cooltech?

afi slabire

Aplicatorul aparatului Cooltech trage in cavitatea acestuia tesutul adipos printr-un efect de vacuum, ceea ce duce la oprirea temporara a circulatiei sangvine, facilitand inghetarea celulelor grase. Fiecare persoana are un numar finit de celule adipoase, numite şi adipocite.

Atelierul de Slăbit inaugurează al treilea centru în AFI Cotroceni

Un adipocit contine apa, glicerol şi pana la 5 tipuri de acizi graşi. Criolipoliza efectuata cu aparatul Cooltech este singurul afi slabire capabil sa distruga 4 din cei 5 acizi graşi, cel de-al cincilea fiind singurul care poate fi eliminat definitiv la o temperatura de — 43°C.

afi slabire

Tratamentul de criolipoliza ajuta la instalarea procesului natural de eliminare a grasimilor din organism. Care sunt beneficiile tratamentului de criolipoliza cu aparatul Cooltech la Atelierul de Slabit?

O sedinta de tratament de criolipoliza Cooltech permite tratarea a doua zone mari de pe corp in care exista tesut adipos, respectiv grasime.

afi slabire

Rezultatele devin vizibile dupa o singura sedinta de tratament: efectul tratamentului apare progresiv incepand cu ziua 14 dupa efectuarea sedintei si isi atinge potentialul maxim in ziua Atelierul de Slabit reprezinta o echipa de medici profesionisti a caror scop este sa te ajute pe tine sa ajungi la aspectul fizic dorit.

Poti utiliza personal un singur voucher, dar poti achizitiona mai multe pentru a le oferi cadou. Cumpara voucherul si programeaza-te in urmatoarele 30 de zile!

afi slabire

Este necesara programare telefonica. Program salon Tineretului:.

Informațiiimportante