Slabesc tabere, Cristian Tabără, mai slab cu 60 kg FOTO

Nu-l mai recunoști! Cristian Tabără a slăbit 60 de kilograme

Home » Vedete » Nu-l mai recunoști!

ce sa nu mananc ca sa slabesc

Cristian Tabără a slăbit 60 de kilograme Nu-l mai recunoști! Acum a ajuns de nerecunoscut, pentru că a slăbit 60 de kilograme!

a slabit cineva cu produse calivita

Cristian Tabără s-a retras din televiziune și a plecat din România cu ideea de a începe o nouă viață în Republica Moldova. Anii care slabesc tabere trecut şi-au pus amprenta pe chipul carismaticului prezentator, el ajungând să fie de nerecunoscut, căci a slăbit nu mai puţin de 60 de kilograme. Cristian Tabară a părăsit România în urmă cu ani buni, dar nu a putut renunţa la ceea ce îl făcea să se simte cu adevărat împlinit, meseria de jurnalist.

adele a slabit 45 kg

Ajuns în Republica Moldova el a devenit realizator tv al unei emisiunii difuzate la Publika. În urmă cu ceva timp, nişte cunoştinte ale prezentatorului slabesc tabere pentru ziarul Libertatea că transformarea radicală prin care a trecut Cristian Tabără din punctu de vedere fizic nu se datorează unui stil de viaţă sănătos sau pasiunii pentru sport, ci din contră, problemele prin care ar fi trecut acesta ar fi fost de vină pentru cele 60 de kilograme în minus.

mancaruri care slabesc

Potrivit acestora, el s-ar fi luptat cu depresia şi a suferit enorm atunci când, îna fost acuzat de hărţuire sexuală de către o minoră.

Informațiiimportante