Țintă slăbire

Foloseste si ceaiul in cura de slabire!, Țintă ceaiul de slăbire

țintă slăbire

Diete de slăbit rapide. Cum scapi ușor de 10 kilograme Meniu cont utilizator Super țintă de ceai de slăbire Conținutul Vezi galeria foto » De peste 25 de ani, Dan Negru este o prezența constantă pe micul ecran și întotdeauna și-a ținut greutatea sub control. Prezentatorul TV a dezvăluit, recent, cum reușește să se mențină în formă și la ce dietă foarte eficientă apelează.

țintă slăbire

Într-un interviu pentru Click, Dan Negru a povestit cum reușește să țintă slăbire în doar trei zile chiar și cinci kilograme. De exemplu, nu am probleme cu greutatea, dar, după cele trei zile în care filmez Revelionul, slăbesc între trei și cinci kilograme pentru că nu mănânc aproape nimic.

15 Greșeli când Vrei să Slăbești

Home » Diete de slăbit rapide. Cum scapi ușor de 10 kilograme Diete de slăbit rapide. Cum scapi ușor de 10 kilograme Există mai multe diete de slăbit rapide, persoanele perseverente putând să scape și de 10 kilograme într-un interval de timp relativ scurt. Beau doar ceai negru în zilele de filmări pentru revelioane.

țintă slăbire

E poate cea mai bună cură de slăbire: revelion plus ceai negru și dai jos trei până la cinci kilograme. E pasionat de ceaiuri Negru a vorbit și despre pasiunea sa pentru ceaiuri.

țintă slăbire

Pierd multe ore la TV urmărind orice nimicuri. Și, când țintă slăbire sunt acasă, înregistrez emisiunile și le văd noaptea târziu.

țintă slăbire

Știu tot ce mișcă în piața TV din România și chiar din lume. Am o antenă uriașă de satelit cu care prind marile posturi TV din lume.

țintă slăbire

Răzvan Simion a rupt tăcerea despre divorțul de mama copiilor săi.

Informațiiimportante