Dieta zen. Pensiune Zen **** în Vama Veche, Constanţa

Dieta Zen și beneficii pentru sănătate

Email De ZenDiet am auzit de la Bogdan Stoica, un prieten bun din Ploiești, de unde e și Andreea, tipa care a lansat conceptul ăsta, al dietelor după care te simți zen. Nu știu exact de ce s-a gândit Bogdan fix la mine că dieta zen prinde bine, dar, cum îl știu sincer, i-am ascultat sfatul. Poate n-a avut curaj să-mi zică în față ceva și s-a gândit că o cură cu zen îmi va face bine. Dacă s-a gândit el așa, o fi ceva.

Sigur nu vrea să mă omoare că mai vrea să vină la Bistrița, i-a plăcut tare mult. După câteva săptămâni în care am intrat din când în când pe site-ul lor și am tot citit ce scrie pe acolo, am dieta zen că mi s-ar potrivi o cură de detoxifiere.

Mireasă nu urma să fiu să o aleg pe cea de mirese, dieta de 10 zile pentru slăbit ar fi lăsat o umbră din mine, să nu exagerăm și cu slăbitul ăsta.

Diunggah oleh

Cea de detoxifiere rapidă, de 5 zile, mi s-a părut a fi ceea ce căutam. Și o să vă spun de ce. Niciodată nu am fost fan legume și fructe. Pur și simplu dacă am carne, ouă, lactate și verdețuri în față, le aleg pe primele. Nu zic că nu mănânc legume și fructe, dar în 90 la sută din cazuri nu le aleg.

Chiar dacă mănânc puțin cantitativ de doi ani, nu mănânc tocmai sănătos.

dieta zen

Mai adunați și că fumez, că mă tot miorlăi de o vreme că sunt obosită și o să vă dați seama că dieta asta era ceea ce mi se potrivea. Simțeam nevoia unei pauze pentru organism, a unui restart. Și am început-o. Într-o zi de luni când mi-am calculat că sunt în oraș toată săptămâna și mă pot ține de ea. Pachetul cu masa pentru primele două dieta zen a ajuns marți. Am ținut un mic jurnal, ca să vă faceți o idee cum a fost.

La final am pus niște concluzii.

Cum sunt preparatele alimentare dietetice de la ZenDiet?

Ziua 1 Mă sună Andreea, tipa de la ZenDiet și-mi spune că la Bistrița nu a putut selecta ora 10 de livrare, așa că mă roagă să mă interesez, să nu întârzie ăia prea mult. Sun curierul și pachetul cu mâncarea pentru primele două zile ajunge cu o oră întârziere. Din fericire, în condiții perfecte, gheața și cutia izotermă au păstrat perfect produsele.

Dau o geană pe instrucțiuni și mă arunc pe primul suc din listă. Parcă e o limonadă rece. Tare bun.

Informasi Dokumen

Iulia, colega mea de birou, poftește la el. Ea e mare fan verdețuri. Îi dau puțin și ei. Că e prea bun și parcă nu l-aș împărți cu nimeni, știu eu cum o dieta zen mă descurc cu mâncarea astăzi? Sunt la dietă, în prima zi, nu prea îmi vine să fiu generoasă cu nimeni când am mâncare cu rația, atent calculată.

După o oră și jumătate deschid al doilea suc. Impecabil și ăsta. Mai lucrez câte ceva și se face ora la la care ar trebui să mănânc salata. Foarte bună combinația și ciupercile umplute cu brânză Tofu. A fost chiar sățioasă deși toată ziua nu am mâncat nimic, am băut doar sucurile. Înainte să ajung la serbarea celei mici, pe fugă, în mașină, am băut tunică de slăbire lungă suc.

Dieta ZEN Detox 3 zile (ZENDETOX03) | Istoric Preturi

Dulce, din ceva fructe, mi-a prins bine, am avut și energie să fac față picnicului cu copiii și părinții în pădure, programat în fiecare an, după serbarea de final. M-am uitat lung la micii care sfârâiau pe grătare, m-am săturat cu mirosul, am băut apă și asta a fost.

Dacă mi-am pus în cap să fac o cură de detoxifiere asta o să fac. Pe la Atâtea sucuri n-am băut tot anul. Dar e dieta zen. Îmi amintesc pe la 9 seara că am în frigider o sticlă cu supă cremă de broccoli. Chiar îmi plac supele cremă. O iau și-mi dau seama că dieta asta e minune. Să-ți iei cina în pat, să nu mai trebuiască să speli vasele, e vis. Înainte de miezul nopții mă pune necuratul să cobor la mama, să-mi iau cântarul, că îl împrumutase să cântărească niște cireșe.

Dieta ZEN Detox Fast 3 zile

Eu eram curioasă să văd ce greutate am. Ajung în bucătărie și-mi cad ochii pe un bol plin cu șnițele din vinete cu șuncă și puțină brânză, mâncarea mea preferată o rugasem pe mama să mi le facă cu două zile înainte.

Am întins mâna după unul, care părea mai frumos, și înainte să-l înfulec mi-am amintit de cura de detoxifiere. Păi stai, că n-am băut toată ziua sucuri și am mâncat o salată și dieta zen supă cremă ca acu să stric toată șatra cu șnițelul vieții.

L-am pus frumos înapoi și mi-am urat noapte bună. Ziua 2. N-am făcut dieta zen ochi că m-am urcat pe cântar. Eram curioasă cât am slăbit. N-aveam cum să nu slăbesc că toată ziua de dinainte m-a încercat senzația de foame. Minus un kilogram, adică 58 fix de la În timp ce mă spălam pe dinți mă uit în m-ar ajuta în plus să slăbesc și, dacă nu cumva mi se pare mie, nu mai am pungi dieta zen ochi.

Poate mi se pare. Am dormit eu mai bine. Cu o seară înainte am ascuns sucurile în frigider că prăduitorii ăia mici ai mei au dat de gustul lor și ar vrea să împărțim.

dieta zen

Nu împărțim nimic. Sunt sucurile mele și mâncarea mea, am mâncare cu porția nu la discreție și nu împart cu nimeni. Mai bine le ascund că ăștia ar fi în stare să mă lase fără mâncare.

Diferența față de ziua 1 și ziua 2 este că astăzi am respectat graficul orelor de masă. Trebuie să vă mărturisesc că să țin cura asta de detoxifiere nu e deloc simplu pentru mine. Mânănc cu plăcere doar dovlecei și vinete, dar și ălea pane, salata de vinete — da, și asta — și recent am descoperit avocado pe care îl mănânc cu plăcere doar cu brânză Philadelfia. Și îmi mai plac roșiile. Cam atât. La capitolul fructe, mă dau în vânt doar după pepenele roșu, mere golden — mai mult iarna, pere — daaaa, oricând îmi amintesc de copilăriefrăguțe și cam atât.

Nu e simplu așadar pentru una care preferă lactatele, orice mâncare cu ou și cărnița bună, prăjită, cu sosuri. Nu mi-a fost simplu astăzi, că papricașul de pui m-a bântuit toată ziua, dar mi-am zis că rezist.

Dieta zen pentru că una care nu s-a dat toată viața în vânt după dieta zen și fructe, când ajunge la 40 de ani mai nevoie de câte o cură de asta. Important e că nu m-a chinuit foamea și că mă simt chiar bine. Și da, mi-au dispărut pungile de sub ochi și cearcănele. Ziua 3. Am 57,5 kilograme. Și poate aș fi avut mai puține dacă aș fi băut apă ca în prima zi. Dar, am tras chiulul, nu mă dieta zen nici după apă.

În frigider mai dieta zen două sucuri, mesele de la ora În jurul orei 12 ajunge.

dieta zen

Hai că astăzi mi-am făcut și dieta zen de oră de sport recomandată după ce fiu-meu mi-a cerut să facă un duș și m-am trezit cu apa la piciore în mijlocul dormitorului, în timp ce mă machiam. Sucul de la ora Trag cu ochiul la ce mă așteaptă la masa de ora E bine.

Dieta zen Dieta zen – slabesti cu zambetul pe buze!

Văd nuci. Uite, îmi plac și nucile. Hai, va fi bine dieta zen astăzi. Am energie suficientă. Ora Iulia cea mică și pofticioasă. M-am săturat cu puțin mai mult de jumătate din salată și i-am dat și Juliei. Astăzi am avut o zi plină, cu întâlniri una după alta, texte de scris printre, și la Și dacă aș fi vrut să ies în oraș la masă n-aș fi avut timp. Sucurile de la Ca un făcut, de când am început cura asta de detoxifiere nimeresc în tot dietonus plafar de contexte cu tentații.

Am refuzat masa festivă de ziua Iuliei și săraca s-a văzut obligată să o amâne cu o săptămână, până când termin cura, că a văzut că nu-i de glumă cu încăpățânarea mea. Daacă dieta zen pus în cap să mă detoxific, apoi nu mă abat. Tot astăzi, fix sub biroul meu s-a deschis Gelateria Aniela. Eu sunt topită după înghețată și mai ales după cea făcută de ei.

Am rezistat eroic în fața oamenilor fericiți cu înghețate în mână. Nu m-am atins și sucurile de fructe din cură cred că m-au ajutat să rezist poftei de dulce.

Îmi luasem doza și de înghețată mi-era doar poftă. Hai că încă două zile n-o fi foc și apoi pot să mânânc înghețata mea preferată de orez dieta zen lapte.

Ziua 4 Pe cântar cam tot acolo bat, am 57,3. Iar am o zi full și mă ajută teribil sucurile. Nu am avut slabire robert robinson nici măcar să-l beau acasă pe cel de la ora 10, l-am băut în mașină, în drum spre serviciu. La În drum spre ei beau al doilea suc.

Măr verde, Sfeclă, Morcov, Lămâie, Fructe de pădure. Bun rău. Cum era și de așteptat, cei de la Zimoo, mă poftesc cu sanwichuri. Chiflele ălea arătau atât de bine, mai ales aia cu semințe.

Și îmi spun că au sosuri speciale pentru fiecare tip de carne și eu mă dau în vânt după sosuri, de orice fel. Chiar nu mi-e foame.

Care este obiectivul consumului zen?

Accept doar o cafea. La birou mă așteaptă masa de prânz de la Zendiet. Salată mixtă cu semințe și Humus cu bețișoare de legume. Iau un morcov și humus. Constat că am trăit degeaba până acum.

dieta zen

Este atât de bun că nu mi-aș fi închipuit. Continui cu salata că vreau să păstrez bețișoarele și humusul pe final, ca un desert.

N-am lăsat nimic în caserolă. Prea bun.

dieta zen

Chiar pe gustul meu. Toată lumea mi-a zis astăzi să nu mai slăbesc, să mă opresc. Oameni cu care mă întânisem cu câteva zile înainte. Cred că nu mi se pare numai mie, dar am suferit o subțiere vizibilă în centimetri, mai mult decât în kilograme, altfel nu-mi explic de ce toată lumea insistă cu asta și chiar și eu mă văd mai slabă. Mâinile mai subțiri, abdomenul e scobit și stratul de grăsime de pe burtă e mai mic.

Informațiiimportante