Băiat slăbit, Ce problemă are acum cel mai gras bărbat din lume: a reușit să slăbească peste 100 de kg

băiat slăbit

Cel mai gras bărbat din lume a reușit să slăbească.

Cel mai gras băiat din lume a slăbit cu 100 kg

Acesta a dat jos peste de kilograme, dar se luptă și acum cu imaginea sa. Ce băiat slăbit majoră întâmpină? Doar specialiștii îl pot ajuta.

ajutați vă soția să piardă în greutate cea mai bună cafea de slăbire sigură

Ce problemă are acum cel mai gras bărbat din lume: a reușit să slăbească peste de kg Arya Permana a devenit cunoscut în toată lumea din cauza kilogramelor prea multe care ar fi putut să-i coste viața. Acesta avea doar 10 ani pe când atinsese recordul de de kilograme. Băiatul a fost îndemnat de medici să slăbească de urgență, iar acum are 14 ani și a trecut printr-o transformare uluitoare.

El arata ca un adolescent normal, după ce o bună perioadă nu s-a putut spăla băiat slăbit merge.

Top citite acum Meniu cont utilizator Joi, 01 august Ultimul update Miercuri, 16 septembrieOrganismul uman reacţionează diferit la dietele de slăbit.

Copilul nu putea să folosească dușul pe când avea de kilograme și era nevoit să se spele în exteriorul casei, într-o piscină. De asemenea, era incapabil să facă mai mulți pași, motiv pentru care nu putea să meargă la școală sau să se joace ca cei de vârsta lui. Familia tânărului nu îi găsea haine care să i se potrivească, așa că îl înfășurau în zona intimă cu un sarong.

grăsime pentru podcast de slăbit sunt gras si trebuie sa slabesti

Adolescentul este dintr-un sat mic din Indonezia, iar acum este inspirația multora care sunt în situația lui pentru că a reușit să slăbească kilograme. El a beneficiat de o operație pentru montarea unui inel gastric, arată The Scottish Sun. În modul acesta, băiatul a reușit să își schimbe total modul de viață.

Cum să slăbești rapid 5 kg dacă ești bărbat - Buna Dimineata Băiat slăbit, Newsletter Cum să slăbești rapid 5 kg dacă ești bărbat - Buna Dimineata Simplu de zis, greu de facut… si in niciun caz peste noapte. Chiar daca natura a fost grijulie cu voi si v-a inzestrat cu putine celule adipoase, majoritatea sunt dispuse in zona abdomenului.

Problema cu care a rămas acum este excesul de piele care este inestetic, dar și incomod. Arya a trecut printr-o intervenție în cadrul căreia i-a fost îndepărtatea pielea în exces de pe brațe și urmează să facă același lucru în diferite părți alte corpului.

burtă slăbită tankinis steak ajută să piardă în greutate

Informațiiimportante